Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Bij Check4Balance is het documentbeheer van al uw flexibele arbeidskrachten en leveranciers in vertrouwde handen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Maakt u (veel) gebruik van flexkrachten via diverse leveranciers en uitzendbureaus of werkt u veel met personeel van (onder)aannemers? Dan vraagt dat een degelijke administratie. Check4Balance neemt de opbouw van dossiers en het beheer van alle benodigde documenten van u over en monitort uw (inter)nationale leveranciers en (onder)aannemers van arbeidskrachten. Een zorg minder.

Enkele voordelen op een rijtje

Minimaliseren inlenersaansprakelijkheid door monitoring

Wij monitoren de organisaties waarvan u arbeidskrachten inleent of inzet. Zo weet u dat uw leveranciers hun zaken op orde hebben en minimaliseert u risico’s op inlenersaansprakelijkheid en boetes.

Geen zorgen door accuraat documentbeheer

Van uw flexkrachten heeft u allerlei documenten nodig. Met onze dienstverlening heeft u hier geen omkijken naar. Wij vragen alle documenten op en zorgen dat van elk individu een volledig dossier  op orde komt en blijft. En wij houden u structureel op de hoogte van de stand van zaken via heldere managementrapportages.

Boetes voorkomen door directe beschikbaarheid documenten

De belastingdienst, IND en arbeidsinspectie controleren of u over alle verplichte documenten van uw flexmedewerkers beschikt. Met ons adequate documentbeheer voorkomt u hoge boetes, een slechte naam door publicaties en stress. Binnen 24 uur voorzien we deze diensten van alle gevraagde documenten.

Onze diensten

Leent u veel flexkrachten in, bij verschillende bedrijven en op verschillende momenten? Beschikt u al over alle vereiste documenten van uw (inter)nationale flexkrachten? En voldoen al uw leveranciers nog aan alle eisen? Met documentbeheer van Check4Balance houden wij de administratie van uw flexkrachten voor u op orde. En u houdt het overzicht. Zo minimaliseert u risico’s op inlenersaansprakelijkheid of boetes.

Onze aanpak

Wij doorlopen de volgende stappen voor een zorgvuldige dossieropbouw en volledig documentbeheer. Tijdens dit proces houden we u structureel op de hoogte.

Stap 1

U geeft door van welke bedrijven u personeel leent. Vaak zijn dit uitzendbureau's, leveranciers van zzp’ers of internationale onderaannemers, maar het kunnen ook andere bedrijven zijn.

Stap 2

Wij checken of deze bedrijven/bureaus aan alle voorwaarden voldoen.

Stap 3

Wij vragen alle vereiste gegevens en documenten van uw ingeleende flexkrachten op.

Stap 4

Via onze digitale tool brengen we al deze gegevens samen in twee handzame rapportages.

Stap 5

Iedere vier weken krijgt u via de e-mail een overzicht van uw flexkrachten en de beschikbare documenten. U ziet zo direct wat er nog ontbreekt.

Stap 6

Iedere drie maanden krijgt u een overzicht van uw leveranciers en aan welke eisen zij wel/niet voldoen.

Stap 7

Wij ‘jagen’ achter de ontbrekende documenten aan.

Stap 8

Als er documenten blijven ontbreken, loopt u als inlener risico’s. U besluit dan zelf of u zaken blijft doen met leveranciers die in gebreke blijven.

Voor wie?

Onze service is bij uitstek geschikt voor grote bedrijven met veel flexkrachten van verschillende leveranciers, (onder)aannemers en/of andere organisaties. Of voor bedrijven waar men decentraal op verschillende vestigingen en afdelingen regelmatig flexkrachten inhuren. Ook met een wisselend inleenpatroon kan het lastig zijn om overzicht te houden over uw flexibele schil. Met onze dienstverlening en bijbehorende rapportages houdt u overzicht zonder zorgen. De administratie van uw flexkrachten komt op één plek bij elkaar en Check4Balance informeert u regelmatig met complete overzichten. Daarnaast houden we bij alle organisaties, waar u personeel van leent, de vinger aan de pols.

Logo Check4Balance B.V.

Over Check4Balance

Bij Check4Balance is uw dossieropbouw en documentbeheer in vertrouwde handen van gespecialiseerde en ervaren juristen en administratieve krachten op het gebied van flexibele arbeid. Wij zijn op de hoogte van de laatste regelingen en wetgeving en hebben veel kennis en ervaring met documentbeheer, zowel juridisch als administratief.